ESCAPE ROOM teambuilding aktivitet i STOCKHOLM

Aktiviteten är ett Escape Room i på plats format. Vi kommer och genomför aktiviteten på företaget, konferensanläggningen eller kursgården. Den passar utmärkt för Kick-off, Team Building och Konferens. Lagtävling under 90 minuter som inslag i er program. Vilket lag blir först med att lösa alla uppgifter i The Case och först få fram sista koden och öppna den sista dörren? Logiskt tänkande och samarbete är vägen till seger.

Planera fantastisk teambuilding aktivitet i Stockholm

Escape Room Tävlng för 20-350 personerAktivitet

Aktiviteten är ett Escape Room i på plats format där grupper (ca. 7 personer/grupp) tävlar i problemlösning mot varandra under 90 minuter på plats hos er.

Målet

Tänk tillsammans för att lösa alla spännande pussel, hitta ledtrådar och koder och kom först till ett gemensamt slutmål.

Aktivitetsledning

Under hela uppdraget är ni omsorgsfullt bevakade av Aktivitetsledaren. Kör ni fast — få ni vägledande tips och ledtrådar.
SÅ GÅR DET TILL

Ni delar upp alla aktivitetsdeltagare i mindre grupper om ca. 7 personer per grupp. Alla grupper har samma uppdrag och förutsättningar. Under hela aktiviteten jobbar ni i egen grupp och samarbetar för att lösa sammansatta logiska problem och andra uppdrag som succesivt tar er till slutmålet som är gemensam för alla deltagargrupper.

Det finns möjlighet till att ta plats 1 till 3 beroende och det är snabbtänkande och bästa sammarbete som avgör vem som vinner. Det är en engagerande aktivitet som svetsar ihop laget och ser till att leverera mycket glädje.

GRUPPDYNAMIK OCH UTVECKLING

Individerna i gruppen kommer på olika sätt och genom olika uppdrag utöva logisk tänkande och samarbetsförmågan, allt för att få klara av alla uppgifter genom att hitta lösningar tillsammans. Kommunikation och logik är nyckeln till seger.

INSTRUKTIONER

Innan start ges kort peptalk och instruktioner efter vilket tiden startas och grupperna börjar jobba på uppdragen. Instruktioner ges på svenska och/eller engelska. Uppdrag i spelet är på svenska. Om ni har engelsktalande i sällskapet bör ni blanda in dem i svenska grupper.

KUNDER

Vi är stolta över att arbeta med och för de mest framåtriktade företagen i Sverige. De litar på oss och att vi klarar av att stödja dem i deras konferenser, event, team aktiviteter. Här är bara några av de välkända namn som vi stolta att samarbeta med: Alfa Laval, Ericsson, HP, SVT, ICA, Scandic, Elevio, Uppsala Kommun, Länsförsäkringar Stockholm, Deloitte, SEB, Samhall, SVA, Veidekke, Fronit, SMÅA, SAS, ATEA

Begär offert genom att kontakta oss nedan och få detaljerad beskrivning och bilder på aktiviteten.

Begär offert nu!

Ditt meddelande har skickats!
Något gick fel, prova uppdatera och skicka formuläret igen.