WORLD DOMINATION - Online Rollspel Teambuilding

Vi erbjuder ett rollbaserad gruppaktivitet i online-format på distans. Oavsett om ni jobbar hemifrån eller sitter i olika städer i Sverige eller spridda ut över världen kan vi fånga er uppmärksamhet och se till att ni har en fantastik upplevelse tillsammans. Denna aktivitet får er känna som ett team igen och öser lite av adrenalin i form av rollbaserad grupp tävlingsspel.

Karaktären på aktiviteten

Beroendeframkallande kommunikationsspel om samarbete och utveckling av stater på världsarenan. Kombinerar element av turbaserad ekonomisk strategi och rollspel med live action.

Deltagarna är indelade i lag. Varje lag är en egen stat. Uppgiften är att nå supermakt status. För att uppnå målet kan spelare utveckla ekonomiska indikatorer, gå med i internationella allianser, bluffa och förhandla med andra länder.

Spelet har mycket enkla regler och maximal variation i spelsituationer. Spelare kan inte bara ha kul och uppleva spänning, utan också att utveckla färdigheter:

- förhandling
- ledarskapsförmåga
- förmågan att motstå manipulation
- analysera dataflöden och statistik
- fatta beslut under begränsad tid och resurser

HUR?

Aktiviteten tar ca 2 timmar. Spelarna skall ha en dator eller padda och en stabil internetuppkoppling. Kommunikationen sker via konferensverktyget Teams/ZOOM online.

Vi tillhandahåller spelledare som guidar et och leder hela spelet från början till slut. Vi anpassar starttider efter kundens behov.

Se YouTube trailer ►

Begär offert nu!

Ditt meddelande har skickats!
Något gick fel, prova uppdatera och skicka formuläret igen.